ekoslari Eduskuntaehdokas Keski-Suomesta KD

Onko todellisuudessa olemassa sukupuolineutraalia avioliittolakia?

Miksi pitäisi hyväksyä sukupuolineutraali avioliittolaki? Ensinkään mitään maailmassa ei ole täysin neutraalia. Pelkästään värit ovat punaisia, sinisiä ym. Väreistäkään ei saa tekemälläkään eikä liberaalien humanistien ajamalla propakandallakaan neutraaleja värejä. Aika älämöö syntyisi jos liberaalihumanistit saisi muutettua kaikki värit esimerkiksi harmaiksi. Eli maailmassa ei olisi muuta kuin harmaita värejä. Samalla tavalla sukupuolineutraali avioliittolaki ei ole olemassa todellisuudessa kuin vain filosofisessa teoriassa ja sekin pikkuinen mahdollisuus sen olemassaolosta on kaukana bittiavaruudessa.

Parhain argumentti on sukupuolineutraalin avioliitolain mahdottomuuteen selkeä Raamatun ilmoitus siitä kuinka Jumala loi ensimmäisen ihmisparin mieheksi ja naiseksi siunasi heidät lisääntymiskäskyllä. Lisäksi kautta maailman tapin on ollut olemassa ja on edelleen lähes kaikkialla maailmassa yksin tunnustettu avioliittoinstituutio vain ja ainoastaan miehen ja naisen välillä. Ei ole mitään muuta oikeata liittoa kuin perinteinen avioliitto.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ei. Tiedätkö mistä ne "värit" oikeasti tulevat? Katsojan käyttämistä silmälaseista. Eläinmaailmassa esiintyy kaikenlaisia sukupuolirooleja ja nehän eivät mielestäsi voi olla tosia?

Avioliitto on ihmisten keksimä sopimus ja aikojen alussa avioliittoa ei ollut olemassa.

Ihminen kehittyy henkisesti eteenpäin oppimalla vilkaisemalla historiassa koetut vääryydet. Torjumalla kaikkia koettuja vääryyksiä emme kehittyisi inhimillisyyttämme ja näin menisimme takapakkia.

Tämä mietelmäni olkoon lyhyesti pohdiskeltavaksesi.

Käyttäjän ekoslari kuva
Eero Koskela

Niin niistä vääryyksistä ja niiden oppimisista. Esimerkiksi Ukrainan tilanne. Eli historia toistaa itseään ja vääryydet maksimoituu. Eli ollaan menossa huonompaan suuntaan.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ja millähän oikeudella herra Koskela määräilee niitä, jotka eivät jaa hänen uskontoaan?

Käyttäjän ekoslari kuva
Eero Koskela

Kiitos mielenkiinnosta ja kannanotostasi. Tarkoitukseni ei ollut ja ole määräillä. Kirjoitukseni pointti oli enemmän filosofinen. Varmaan tiedätkin, että filosofiassa ei ole yhtään oikeata vastausta?

Pekka Pylkkönen

Esitä luonnontieteellisen metodin mukainen evidenssi jumalasi olemassaolosta ja tahdosta.

Sitä ennen olet vaatimuksiesi kanssa yhtä relevantti kuin kuka tahansa kylähullu.

Käyttäjän ekoslari kuva
Eero Koskela

Löytyy tieteellisiä todisteita, että Raamatun kertomukset ovat tosia ja pitää täysin paikkansa. Katso alla olevasta linkistä yksi hätkähdyttävä todiste. Niitä löytyy lisää kyllä jos ei riitä sinulle tämä yksi.

Väitän, että ei löydy yhtään vanhaa dokumenttia tasavertaisesta avioliittolaista. Avioliitosta miehen ja naisen välillä löytyy kyllä Raamatusta ja historiasta todisteita pilvin pimein.

(Eli se siitä kylähulluudesta.)

"TODISTEITA VAUNUJEN PYÖRISTÄ PUNAISESSA MERESSÄ LÖYDETTY VUONNA 2000!
TÄSSÄ LINKKI ALUKSI !
http://www.youtube.com/watch?v=Lzb4ekyX1kc VAIN 3 MINUUTTIA JA NÄET TOSI HARVINAISTA MATERIAALIA , EN OLLUT ITSEKÄÄN KOSKAAN NÄHNYT VAIKKA TIETYSTI USKON ETTÄ FAARAON JA EGYPTIN SOTAVAUNUJA HUKKUI PUNAISEEN MEREEN, MUTTA ETTÄ NE KUVATAAN KAMEROIN VIELÄ NYT ! HIENO JUTTU RAAMATUSTA EI VOI VÄÄRÄKSI TODISTAA !!!"

Toimituksen poiminnat